Bekijk onze nieuwste producten op het gebied van panelen.

Isolatiematerialen
Isolatiematerialen
Wij leveren het complete assortiment voor dak, wand, vloer, spouw en kelder. Bekijk product
Micro profiel
Micro profiel
Optische profilering Bekijk product
Plankprofielen
Plankprofielen
Onze plankprofielen zijn speciaal ontwikkeld voor renovatieprojecten en voor het accenturen van gebouwen, luifels, entrees etc. Bekijk product
Vliesgevelpanelen
Vliesgevelpanelen
Zorgeloze aanlevering van maatwerk sandwichpanelen, uitstekend verpakt op solide maatwerk pallets. Bekijk product

Wolvega Panelen & Composites

Wolvega Panelen & Composites houdt zich bijna 50 jaar bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige oplossingen voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Daarnaast zijn wij specialist in voorgedefinieerde panelen en zijn wij als geen ander bekend met de hoge eisen in de diverse branches.

Voor ieder marktsegment heeft Wolvega Panelen & Composites een breed scala aan producten. Ons complete productenassortiment onderscheid zich door de hoge kwaliteit en een innovatief karakter. Maatwerk en ontwikkeling in samenwerking met de klant vormt hierbij ons uitgangspunt. Wolvega Panelen & Composites gaat hiermee verder dan alleen het leveren van producten.

 
 

Uitvoeringen gevelpanelen

De uitvoering van een paneel kan bestaan uit de volgende materialen of combinaties ervan: Staal (gelakt of gegalvaniseerd), aluminium, polyester, trespa, Fermacell, glas maar ook hout is mogelijk zoals triplex, betonplex, etc. De kern van een paneel kan bestaan uit de volgende materialen; polyurethaan (PUR), polyisocyanuraat schuim (PIR), polystyreen (EPS), geĂ«xtrudeerd polystyreenschuim (XPS), steenwol (Conrock®), honingraat, etcetera.